Lys og skygge, det dunkle og udtoningen hvor det ikke er muligt at sige hvor det skifter, bliver ved med at fascinere mig, og det er i det krydsfelt jeg ofte arbejder med at fange stilheden og afspejle stemninger.

Mine materialer er oliemaling, kul, blyant, tusch, softpastell og aquarell. Materialerne kan stå alene men også mixes og til tider vokser billederne ud af rammen og bliver tilføjet skulpturelle elementer.

Mine værker kan ses her i online galleriet, på facebook siden Jane. V.A.O. Vilhelmsen og i mit galleri Den Lille Forgang, der ligger Kokkesmøgen 2, Dejret , 8420 Knebel på det skønne Mols.

Galleri Den Lille Forgang har skiftende åbningstider. Det står her: Galleri Den Lille Forgang åbent ? når der helt sikkert er åbent, men der kan sagtens være åbent selv om det ikke står der, så skriv en pb via facebook-siden eller en mail til :This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , hvis i vil vide om der er åbent selv om det  ikke står angivet på Galleri Den Lille Forgang åbent. Online galleriet og facebook-siden har altid åbent.


Håber vi ses. 

Med venlig hilsen 

Jane V.A.O. Vilhelmsen

sorthvidportraet